Comissió d’Enllaç 2020

EL PERQUÈ DE LA COMISSIÓ

Les inquietuds de les famílies han fet sorgir una nova comissió mixta de treball, formada per dues persones d’enllaç de cada comunitat, 3 mestres i 6 representants de famílies del consell escolar. Aquestes persones es coordinen parcialment també per comunitats. Aquesta estructura permet que la informació flueixi en totes direccions i puguem estar més ben informats i tractar els temes d’una manera més àgil i eficaç.

Igualment, els que fins ara es deien delegats i delegades d’aula, han passat a ser Persones d’Enllaç, amb neutralitat de gènere. Nom que alhora, s’adequa més a la seva funció: fer d’enllaç entre famílies, consell escolar i equip de mestres.

Per a millorar la comunicació també es disposa d’un NOU CORREU ELECTRÒNIC on es pot dirigir tothom per a fer aportacions, demanar dubtes o el què convingui: families@escolaitaca.cat, coordinat per la nova comissió d’enllaç.

QUI HI HA A LA COMISSIÓ?

Esther Tomàs, Eva Gómez, Nadina Rubí, Pol Lienas, Anna Serra, Berta Bonet, Noemi Lugan, Isa Peña, Maite Duque, Laia Rodríguez, Susana Santiago, Angels Manubens, Montse Carrera, Cristina Perlado, Africa Montalbo

TROBADES DE LA COMISSIÓ:

Els membres de la comissió intenten trobar-se almenys un cop al trimestre. Paral·lelament, hi ha reunions de les persones d’enllaç de cada comunitat, normalment prèvies a la trobada general. L’última ha estat el passat 25 de febrer. La propera, de moment no té data. Per a consultar l’acta, les persones d’enllaç poden posar-se en contacte amb un dels coordinadors de la comissió.