Comissió d’Enllaç 2020

EL PERQUÈ DE LA COMISSIÓ

Les inquietuds de les famílies han fet sorgir una nova comissió mixta de treball, formada per dues persones d’enllaç de cada comunitat, 3 mestres i 6 representants de famílies del consell escolar. Aquestes persones es coordinen parcialment també per comunitats. Aquesta estructura permet que la informació flueixi en totes direccions i puguem estar més ben informats i tractar els temes d’una manera més àgil i eficaç.

Igualment, els que fins ara es deien delegats i delegades d’aula, han passat a ser Persones d’Enllaç, amb neutralitat de gènere. Nom que alhora, s’adequa més a la seva funció: fer d’enllaç entre famílies, consell escolar i equip de mestres.

Per a millorar la comunicació també es disposa d’un NOU CORREU ELECTRÒNIC on es pot dirigir tothom per a fer aportacions, demanar dubtes o el què convingui: families@escolaitaca.cat, coordinat per la nova comissió d’enllaç.

QUI HI HA A LA COMISSIÓ?

Esther Tomàs, Eva Gómez, Nadina Rubí, Pol Lienas, Anna Serra, Berta Bonet, Noemi Lugan, Isa Peña, Maite Duque, Laia Rodríguez, Susana Santiago, Angels Manubens, Montse Carrera, Cristina Perlado, Africa Montalbo