Activitats complementàries 2020

CURS 2020/2021

 

Inscripcions obertes pel 3r trimestre a les activitats de Tallers científics i de Capoeira. Cal enviar mail a: complementaries@escolaitaca.cat

Les famílies ja inscrites rebreu informació tan bon punt puguem reiniciar totes les activitats. 

RECOLLIDA DELS INFANTS: les famílies no entraran a l’escola, els monitors acompanyaran els infants a la porta de la rampa a les 5h. Excepte Judo i Cuinetes, que sortiran a les 5’15h.

 

Les activitats començaran a finals de setembre i finalitzaran la mateixa setmana en què acaba el curs escolar. 

Inscripcions 

Les inscripcions seran trimestrals. En finalitzar cada trimestre s’haurà de fer una nova inscripció si es vol continuar fent l’activitat. En cas de no voler seguir, s’haurà d’avisar amb un mes d’antelació, per tal de vetllar per la seva continuïtat. (Per exemple: al novembre s’haurà d’avisar si no es vol seguir el segon trimestre)

Les activitats estan garantides únicament de trimestre en trimestre ja que si hi ha una baixa inscripció o els monitors/es decideixen no seguir amb l’activitat, podria ser que no es continués. Hem valorat que donada la incertesa actual, no podem demanar un compromís de tot el curs ni a les famílies/infants ni als monitors/monitores. 

Preu i forma de pagament

Aquest any no es podrà pagar d’un sol cop. Cada trimestre caldrà fer l’ingrés de 60€ de l’activitat. Cada activitat surt a 20€ mensuals.

El primer cop, recordeu que heu de pagar  els 5€ de l’assegurança i la quota de la CAFI (a la inscripció s’ha d’adjuntar el justificant de pagament d’ambdós conceptes). 

Els infants que un trimestre no hagin fet una activitat podran apuntar-se al següent trimestre si l’activitat és vigent! Per tant, cada trimestre pot haver-hi altes i baixes. 

En el cas que algun infant no pugui assistir a l’activitat per estar en situació de confinament, no es tornaran els diners de les sessions perdudes, el mateix que passaria quan un infant està malalt i no pot assistir a l’activitat. Si és tota l’escola que ha d’estar confinada, sí que es tornarà la part proporcional dels mesos de tancament.

 

Mesures COVID19  

Totes les activitats s’han de fer amb mascareta perquè hi ha infants de diversos grups de convivència. Aquelles que comporten moviment (capoeira, dansa i judo) han estat adaptades per fer-les amb la mascareta (veure protocols específics a continuació). Es farà rentat de mans a l’inici i final de l’activitat, desinfecció de materials i ventilació dels espais. 

Cada dia de 4 a 5 de la tarda D
I
L
L
U
N
S

Tallers científics

Monitors de l’Explora Ciència

Curs: de 4t a 6è

Dansa contemporània

Monitora: Maria Ribera

Curs: de 1r a 3r


Ballaballa !

MESURES EXCEPCIONALS COVID-19

 D
I
M
A
R
T
S

Tea Time Mitjans

Monitora: Alícia Montenegro

Curs: 2n i 3r

Acabaran a 1/4 de 6 de la tarda

Percussió

Monitor: Joel Lliró

Curs: de 3r a 6è

 logo timbals


D
I
M
E
C
R
E
S


Guitarra

Monitora: Mireia, CAE

Curs: de 2n a 6è

Guitarra

Teatre musical

           Monitora: Sílvia Blàvia

           Curs: de 2n a 6è

                         

D
I
J
O
U
S

Capoeira

Monitora: Dinma Hermida

Curs: de 1r a 6è

Capoeira

MESURES EXCEPCIONALS COVID-19

 

Cuinetes

Monitora: Marga Garriga

Curs: de P5 a 6è

Acabaran a 1/4 de 6 de la tarda

MESURES EXCEPCIONALS COVID-19

*és aconsellable comprar el llibre de receptes que faran servir, val 12€

Tea Time Grans

Monitora: Alícia Montenegro

Curs: 4t i 5è

Acabaran a 1/4 de 6 de la tarda


D
I
V
E
N
D
R
E
S

Judo iniciació

Monitora: Paula, Esport7

Curs: de 1r a 6è

        Acabaran a 1/4 de 6 de la tarda

Esport7

 

MESURES EXCEPCIONALS COVID-19

*cal adquirir el carnet de judo per anar apuntant els cinturons, val 8€


ACTIVITATS EXTERNES      

Des de la CAFI també oferim algunes activitats que tenen alguns avantatges per als socis que paguen la quota però els familiars són responsables dels infants a l’hora de portar-los i recollir-los.

ANGLÈS A KOLÒNICUS

Per aquest curs creem un nou grup de nens/es de 4t i 5è per donar la possibilitat d’aprendre anglès en un ambient lúdic, didàctic i amable centrat  en l’ús actiu de la llengua i amb l’objectiu d’anar a trobar l’alumne/a en el seu punt de coneixement i en ajudar-lo a avançar des d’aquí. Treballem amb grups reduïts d’un màxim de 9 alumnes i oferim classes de 1,5 h setmanals en un sol dia. Per als grups d’infants de l’escola Ítaca oferim l’horari adaptat de 16:20 a 17:50, de manera que els nens poden venir directament a peu des de l’escola i sovint en grup organitzat amb alguns pares i/o mares. 
El preu d’aquestes classes per al curs ‪2020-21‬ és de 38 €/mes, amb una matrícula de 20 € pels alumnes nous. Per a membres d’una mateixa família apliquem un 10% de descompte. Les matrícules són de l’1 al 10 de setembre de 5 a 9 del vespre. Les classes comencen el dia 14 de setembre, si tot va bé, amb modalitat presencial.
El mes de setembre només cal abonar la meitat de la quota i la matrícula.
Estarem molt contents d´acollir-vos a l’escola si us hi animeu!
 
Persona que farà d’enllaç amb l’acadèmia serà la Marisa, aquí teniu el seu mail per les famílies interessades:  m_bueno_g@hotmail.com
 

CIRC A LA CRICA

GRUP PETITS
Infants de P5, 1r i 2n
Dimarts de 16’30 a 17’30.
Introducció a diferents tècniques de circ: acrobàcia de terra, equilibris acrobàtics, trapezi fix, teles, malabars i equilibris sobre objectes (cable, bola d’equilibri i rulets) amb l’eix central del joc com a eina educativa.

GRUP GRANS
Infants de 2n amb experiència, 3r 4t, 5è i 6è.
Dijous de 16’30 a 17’30.
Introducció a diferents tècniques de circ: acrobàcia de terra, equilibris acrobàtics, trapezi fix, teles aèries, malabars, equilibris sobre objectes (cable, bola d’equilibri, rulets) i expressió corporal. Introducció a la consciència corporal mitjançant el treball de la preparació física i la flexibilitat.

Si us interessa envieu un missatge al Pol polpetit@gmail.com

PISCINA GIMBE

Activitat oberta a tots els nens i nenes de l’escola, a partir de P3. Metodologia Ítaca.
Grups exclusius amb nens de l’escola Ítaca. La durada de les classes és de 45 minuts.  A partir de l’agost podeu consultar la data dels grups que es faran.  
Inscripcions a la recepció del Gimbe 93 874 48 07. 

PISCINES MUNICIPALS

Us volem informar que aquests darrers dies hem estat treballant per trobar una solució a la realització dels cursets de natació infantils. Les noves mesures anunciades per la Generalitat per fer front a la COVID-19, no permeten seguir amb aquesta activitat tal i com estava programada i per això hem pres la decisió d’anular els cursets en el format que veníem fent fins ara.

Hem creat un nou servei de cursets de natació infantil adaptat a les noves mesures. Seran cursets amb grups estables de 6 infants. Aquest canvi comporta una reestructuració que no ens permet mantenir la plaça als que ja estaven inscrits. Per tant, tots els alumnes que estiguin interessats en realitzar els nous cursets de natació caldrà que us tornin a inscriure.

Podeu descarregar el document amb tota la informació fent clic aqui. Hi trobareu els horaris, els grups i la informació sobre inscripcions. Es donarà prioritat als infants que estaven inscrits als cursets de natació aquest curs 2020-21 abans del tancament del 30 d’octubre.

Activitat oberta a tots els nens i nenes de l’escola, a partir de P3.  
Es pot escollir qualsevol dia de la setmana en tres franges horàries, la durada de les classes és de 45 minuts.
Inscripcions a les piscines municipals 93 874 47 50.   

CONTINUEM MANTENINT EL DESCOMPTE DEL 20% PELS MEMBRES DE LA CAFI. Les famílies que necessiteu justificar el pagament de la quota de la CAFI, heu d’enviar a documentcafi@gmail.com :  el Nom i cognoms de l’infant i adjuntar el justificant del pagament de la quota de la CAFI.

 


COORDINACIÓ

Les activitats que s’ofereixen han estat aprovades pel Consell Escolar en coherència amb el tarannà educatiu de l’escola.

Un objectiu paral·lel al desenvolupament de les activitats és augmentar la participació dels pares i mares en aquesta comissió per millorar-ne la coordinació.

Podeu consultar el protocol de funcionament. 

Per a informació de cada activitat, cliqueu sobre la icona de cada complementària.

 

Comissió d’Activitats Complementàries

Si teniu algun dubte podeu escriure un missatge a complementaries@escolaitaca.cat